Publisert i Nettbutikker

Få medisinene dine på døren med apotek på nett


Ved å bestille legemidler på nett gjør du apotekbesøket både enklere, raskere og mer diskret. Du kan bestille både legemidler og andre apotekvarer rett hjem på døren og motta varene allerede dagen etter! Er du lei av forsinkede bestillinger eller glemmer stadig å hente på tiden? Da kan et apotek på nett være riktig løsning for deg!

Få varene rett hjem

Den store fordelen med et apotek på nett er ikke bare den diskret og private handleopplevelsen som sjelden er å finne i et fysisk apotek, men du kan også få både legemidler og varer som skjønnhetsprodukter og hårpleie rett hjem på døren! Legemidler krever legitimasjonsplikt for å sikre at riktig person får utlevert medisinene, men alt av andre varer kan bestilles til postkassen uten problem. På den måten er du sikret en trygg og sikker handel hvor alle som pakker og håndterer bestillingen din selvsagt har taushetsplikt.

Velg blant flere fraktalternativer

Hos oss kan du velge fritt blant flere fraktalternativer når du bestiller legemidler eller andre produkter. Skjønnhetsprodukter, kosttilskudd og andre apotekvarer kan leveres med gratis frakt rett i postkassen, uten krav til fremvisning av ID. Når det gjelder legemidler og varer på e-resept kan du velge å få varene hjemlevert på døren til valgfri tid, normalt mellom 17-21 på hverdager. Dette kommer med et tillegg på kr. 99,-.

Er du ordentlig sent ute med bestillingen kan du kontakte kundeservice og få ekspresslevert medisinene dine over natten. Varene vil også i dette tilfellet komme på døren, og krever legitimasjonsplikt slik at varene trygt har kommet til riktig person. Med ekspresslevering kommer et tillegg på 199 kroner.

Hent selv på apoteket vårt

Om du ikke ønsker å få tilsendt varene dine i posten, men heller hente pakken selv kan du besøke vårt apotek i Fjøsangerveien 36 i Bergen. Dette er selvsagt også et gratisalternativ, og krever fremvisning av gyldig ID. Om du ønsker å hente selv fordi du er redd for at pakken kommer på avveie er dette noe vi legger stor vekt på ved alle utsendelser. Du kan være trygg på at vi sender pakken sikkert hjem til deg, og utleverer aldri legemidler uten fremvisning av legitimasjon.

Trygg og diskret levering

Henter du pakken på ditt lokale postkontor trenger du ikke bekymre deg for store logoer og prangende emballasje. Vi sender alle varer i nøytral og diskret emballasje uten logo. Posten vil heller ikke gi anledning for noen andre til å hente pakken for deg, da dette er strengt regulert under statlige lover for utlevering av legemidler. Du kan også trygt spore pakken din på våre nettsider. Legg inn ordrenummeret du fikk tilsendt på e-post ved bestilling for å se hvor pakken din befinner seg til enhver tid. Pakker bestilt som pakke til postkasse vil ikke kunne spores.

Nettapotek

Alle bestillinger gjort på www.iApoteket.no er bindende og kommer med en angrerett på 14 dager. Dette gjelder ikke legemidler eller medisinsk forbruksmateriell, men kan benyttes på alt av skjønnhetsprodukter som hårpleie, kosmetikk og andre velværeprodukter.


Lignende innlegg: